WingensElektrotechniek - Wingens Verlichting
WingensElektrotechniek – Wingens Verlichting

Wingens Elektro, al meer dan 50 jaar een begrip in Heesch. Nu de tijden veranderen veranderd Wingens Elektro mee. Dit door de winkel online uit te brengen in de vorm van Wingens Verlichting. Wingens Verlichting is onderdeel van Wingens ICT en wordt beheerd en gerunt door de 3de generatie van Wingens Elektro.

Geboren en getogen in en elektra vak is er een afslag gemaakt naar de informatie en communicatie techniek. Hieruit is Wingens ICT ontstaan. Omdat de elektro techniek toch blijft kriebelen is er in overleg een samenwerking ontstaan tussen Wingens ICT en Wingens Elektro. Dit heeft zich gevormt tot Wingens Verlichting. De online shop van alle vertrouwde items welke elke Heeschenaar en mensen in de omgeving gewend zijn te halen bij Wingens Elektro.

Omdat het assortiment van Wingens Elektro zo groot is, staat nog niet alles op de site, mocht je daarom iets missen waarvan je weet dan Wingens Elektro, in de Kerkstraat te Heesch heeft dan kan Wingens Verlichting dit voor je online zetten zodat je het makkelijk kunt bestellen en laten bezorgen.

We hopen op deze manier iedereen in de omgeving nog jaren van dienst te kunnen zijn. En uiteraard nu ook de rest van Nederland. Deel dan ook vooral uw beoordeling en deze site.