De juiste lamp voor jou verlichting voor binnen of buiten doet wonderen voor de sfeer welke je wil creeëren. In je huis en tuin wil je vaak een ontspannen gezellige sfeer. Op de werkvloer is het belangrijk dat er voldoende licht is voor het uitvoeren van de werkzaamheden. In een restaurant is het prettige gezellige sfeer erg fijn maar moet het niet te donker zijn. De klanten moeten tenslotte wel de menukaart kunnen lezen.

Zo heeft elke plek zijn eigen type verlichting nodig. Wingens Verlichting kan u daar mee helpen. Door de samenwerking met Wingens Elektro met meer dan 50 jaar ervaring op het gebeid van verlichting en alles rond om elektra kunnen we je ook helpen met het opstellen van een lichtplan en het geven van advies voor de aanleg. Zo kun je makkelijk zelf alles aanleggen of uitbesteden aan een partij naar wens. Met behulp van het lichtplan weet je precies waar je welke type lamp het beste kunt plaatsen. Daarnaast kan je de lampen ook bij ons bestellen. Wij zorgen er dan voor dat jou lampen bij je worden geleverd met alle benodigdheden. In overleg is het mogelijk om een levermoment af te spreken om te voorkomen dat je lamp beschadigt tijdens een verbouwing of het uitvoeren van de aanpassingen.

Zoals je in onze blog eerder al hebt kunnen lezen. We hebben meer dan op onze website staat. Door de grote van ons assortimend is het ons nog niet gelukt alles online te zetten. Ben je dus op zoek naar iets speciaals, de kans is groot dat we je kunnen helpen. Neem dan contact met ons op. Doe dit bij voorkeur per mail. Zet in je mail zo veel mogelijk informatie waar je naar opzoek bent. We gaan dan voor je aan de slag en komen zo snel mogelijk terug met een passend advies, in de meeste gevallen kunnen we je binnen 3 werkdagen een passent advies terug sturen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de producten welke bij dit advies horen alvast online worden gezet, met een link in de mail zodat je ze makkelijk en snel kunt bestellen.

We hopen je dan ook snel te zien in onze online winkel, en bij vragen, neem contact op. We zijn er om je te helpen.