Geplaatst op Geef een reactie

Osram Decostar – Uitloopproduct

We hebben berichten ontvangen dat het product Osram Decostar 35 laagvolt halogeenreflectorlamp van 10W uit de productie is genomen. Gelukkig hebben we deze lamp nog wel op voorraad, helaas tot de voorraad strekt. Op dit moment loopt dit product erg hard, onze verwachting is dan ook dat deze lamp snel uit voorraad zal zijn.

Ben er dus snel bij, want OP=OP

Geplaatst op Geef een reactie

Nu in de aanbieding

Deze mooie hanglampen zijn nu in de aanbieding, OP = OP

Wil je de lampen liever in het echt zien, kom dan naar Wingens Elektro in Heesch. Hier hangen ze in de showroom.

Klik op Aanbiedingen boven in het menu om ze te bekijken.

Geplaatst op Geef een reactie

De donkere dagen komen er weer aan

De klok is weer verzet waardoor het vroeger donker wordt. Iedereen heeft de verlichting weer op tijd aan. En dan is er niets vervelender als een kapotte lamp. En dat gebeurd altijd net als alle winkels dicht zijn. Bij Wingens Verlichting kan je snel en makkelijk je nieuwe lamp bestellen. Deze wordt dan zo snel mogelijk bij je thuis bezorgt. Lekker makkelijk.

Staat de lamp die je nodig hebt niet op de site, geen nood. Stuur ons even een berichtje met de beschrijving van de lamp die je nodig hebt, eventueel met een foto van de lamp en/of originele verpakking. De kans is zeer groot dat we de lamp of een vervangend exemplaar voor je hebben.

Ons assortiment wordt continu uitgebreid, het kan daardoor komen dan nog niet al onze producten online beschikbaar zijn. Neem dan ook gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Geplaatst op Geef een reactie

Voor al uw verlichting en meer

Met onze slogen ‘voor al uw verlichting en meer’ willen we aangeven dat we naast lichtbronnen en armaturen ook advies kunnen geven over verlichting, of welke lamp u het beste voor wat precies te gebruiken. Wij proberen bij onze producten zo kort en duidelijk mogelijk aan te geven waar u de lichtbron (lamp) het best voor kunt gebruiken.

Bent u op zoek naar een lamp (lichtbron) maar kunt u niet vinden wat u zoekt. Stuur ons dan een bericht via het contact formulier. Beschrijf hier zo goed mogelijk wat u zoekt, bij voorkeur met merk en naam wat op de originele verpakking vermeld staat. Mocht het nodig zijn vragen we om extra informatie en eventueel een foto. Dat helpt ons in de zoektocht om u van de gewenste lamp te kunnen voorzien.

Wij zullen voor u zoeken of we de lamp die u zoekt kunnen leveren. Of dat er een alternatief op de markt is voor de lamp die u zoekt. Met de huidige ontwikkelingen is de doorloop naar nieuwe versies groot. Hierdoor kan het zijn dat de lamp die u zoekt niet meer gemaakt wordt en over moet stappen naar een alternatief.

Wij helpen u hier graag bij. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn druk bezig om ons online assortiment verder uit te breiden. Dit zal echter ook op basis van aanvraag gebeuren. Laat ons dan ook weten wat u zoekt, dan kijken wij of we u hierin kunnen voorzien.