Helaas, het gaat nu definitief gebeuren. Er wordt gestopt met de productie van de TL-lamp en andere fluorescentielampen. Wat houd dit in en wat betekend dit?

De energie prijzen stijgen de pan uit en het wordt weer vroeg donker. Nu kan je in het donker gaan zitten of met een kaarsje aan. Maar ja, dat is

De vakantie is weer voorbij en we moeten allemaal weer aan de slag. Ook wordt het langzaam kouder en donkerder. En al die berichten over de gas crisis wordt je

Wij nemen even pauze. Van 6 tot 17 augustus worden er geen orders verstuurd. Na 26 augustus zijn we weer bereikbaar voor vragen. Mailen mag altijd, je krijgt dan na de 26e bericht terug.

Het is vaak makkelijker gezegt dan gedaan. Je kan niet al je verlichting makkelijk en snel vervangen met een LED utivoering. Dat komt omdat je bijvoorbeeld een dimmer of transformator in jou installatie hebt zitten. Als dat het geval is, dan is de kans groot dat je meer aanpassingen moet doen om over te kunnen gaan naar led verlichting.

Sinds 16-06-2022 is Wingens Verlichting door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Wingens Verlichting voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Wingens Verlichting onderstreept.

Een lamp is voor meer bedoelt dan alleen licht. Een leeslamp zorgt voor licht zodat je kan lezen, een slaapkamerlamp en/of schemerlamp dat je ziet waar je loopt als het donker is en niet overal tegen aan loopt. Maar het is meer dan dat, je wil ook een prettige uitstaling, mooi en fijn licht. Waar je jezelf fijn in voelt.

Besparen omdat de energieprijzen zo hoog zijn, of om ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk van het gas af kunnen. Iedereen heeft zijn eigen reden om te besparen. Besparen kan je al makkelijk en snel door al jou lampen te vervangen met besparende varianten. Je moet wel de juiste besparende lamp toepassen. Anders zit je met te weinig licht of niet mooi licht.

Select more than one item for comparison.
X