We zijn weer aan het werk, ’s avonds kunnen we nog even nagenieten van het weer en buiten zitten als de temperaturen dat toelaten. Om zo nog even na te genieten van de vakantie. Maar ja, de dagen worden weer korter en langzaam trekt de zomer voorbij om plaats te maken voor de herft en winter.

En dat betekend ook dat de donkere dagen er langzaam weer aankomen. Nu is het dan ook tijd om ervoor te zorgen dat alle donkere plekken in de tuin en misschien ook binnen van een lichtpuntje voorzien worden. Dat kan door het lampje in de armatuur te verniewen. Maar natuurlijk ook door een hele nieuwe lamp te plaatsen.

Tuinlicht

Dat geeft ook een mooie frisse look in de ruimte of tuin. En de juiste verlichting verzorgt ook de sfeer van de ruimte. In de tuin kan je zo een gezellig sfeer creëren. Zo kan je lang van je tuin genietten ook als je niet buiten kan zitten. Je geniet gewoon van je tuin door het raam.

Neem eens een kijkje in onze collectie, ben je opzoek naar iets speciaals en staat het niet op de site. Neem dan contact met ons op, mogelijk hebben we toch wel wat je zoekt. Onze collectie is groter dan we op het moment online weergeven. Dit breiden we nog steeds verder uit maar dat kost helaas tijd.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om bij ons langs te komen. Wingens Verlichting werkt samen met Wingens Elektro in de Kerkstraat in Heesch. Hier kan je langskomen en een kijkje nemen in de vele verschillende boeken van onze leveranciers. Mogelijk zit hier iets bij wat je zoekt. Kom gerust langs of neem contact met ons op.