Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt ons helaas niet altijd, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat aangegeven of een product op voorraad is. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van het bestelde product en het land waar de zending naar toe moet worden gestuurd. Hieronder een overzicht van de verzendkosten:

  Nederland België
DHL Parcel Pakket: €10,75 Parcel Pakket: €14,05
PostNL Parcel Pakket: €9,64 Parcel Pakket: €14,97
DPD Parcel Pakket: €9,70 Parcel Pakket: €12,53
Gratis verzenden Vanaf bestelling €200,- Vanaf bestelling €500,-

LET OP: producten langer dan 1 meter.
Bij producten langer dan 1 meter wordt een verzendtoeslag berekend vanuit de vervoerder. Deze toslag ligt tussen de 5 tot 10 euro per zending langer dan 1 meter. De berekening vindt plaats in de check out bij het kiezen van de verzendoptie.
Indien u een product besteld langer dan 1 meter, houd dan rekening met een afwijkende verzendprijs door de toegevoegde verzendtoeslag. 

Levering verloopt via de PostNL, DHL Parcel en DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Alle zendingen zijn te volgen via een track en trace. Via deze link kan de levering worden gevolgd en zal de betreffende vervoerder een indicatie aangeven wanneer de levering kan worden verwacht. De track en trace gegevens ontvang je op het moment dat het pakket klaar is gemaakt voor verzenden. Soms kan het even duren voor de link actief wordt. Dit heeft te maken met de afgift en activatie van de link door de geselecteerde vervoerder.