Ben je op zoek naar het licht van vroeger. Het fijne licht van die ouderwetse gloeilamp? En als die lamp te fel was, je hem ook nog kon dimmen om het licht nog aangenamer te maken?

Helaas wordt deze fijne groeilamp snel vervangen door de besparende led lampen. Veel van deze lampen geven allemaal net niet dat licht van die ouderwetse gloeilamp. En dat vinden wij jammer. Vaak zijn ze allemaal net te geel of net te wit. En dat doet de sfeer in jou ruimte niet ten goede. Ook kan dit ervoor zorgen dat het licht net niet voldoende is om ontspannent te lezen.

Wij vonden het dan ook nodig om onze missie te maken hier en goed alternatief voor te vinden. En wij denken dat dit is gelukt. Onze Sigor lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Maar wel met de look en feel van de oude gloeilamp. Ook het licht voelt als vroeger. De lampen zijn dimbaar waardoor de werking nagenoeg het zelfde is. Alleen het is wel LED verlichting, en dus heb je toch de besparing die je zoekt, zonder dat je het licht van vroeger verliest. Zo kan je toch blijven genieten van dat fijne gloeilamp licht. Kijk snel in onze shop en vind jou perfecte vervanging voor jou gloeilamp.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vervanging van je gloeilamp. Stuur ons dan een berichtje met de informatie van je bestaande lamp, eventueel met foto, en wij zullen je helpen met het selecteren van de juiste lamp.