Het is niets vervelender dan een kapotte lamp. De lamp gaat altijd stuk op de vervelenste momenten. Dan moet je weer op zoek naar een winkel waar ze de lamp die je nodig hebt verkopen. Een hoop gedoe voor een beetje licht.

Bij Wingens Verlichting bestel je makkelijk je lamp, en krijg je hem in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd. Lekker makkelijk en geen gedoe.

Zoek je een lamp maar staat hij niet op de site, stuur dan een mailtje of whats app bericht met de details van de lamp die je zoekt. Heb je de oude verpakking nog. Stuur hier dan een foto van door, van de voorkant en de barcode. De kans is zeer groot dat we je lamp toch op voorraad hebben ook al staat hij niet online.

Wij zorgen er dan voor dat we de lamp die je zoekt online wordt gezet en je jouw bestelling kunt plaatsen. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en zorgen dat jou bestelling de zelfde dag nog wordt verstuurd.

Zoek je iets bijzonders, bijvoorbeeld een mooi armetuur, dat kan ook. Stuur een beschrijving van wat je zoekt en wij kijken wat we hebben.