Met onze slogen ‘voor al uw verlichting en meer’ willen we aangeven dat we naast lichtbronnen en armaturen ook advies kunnen geven over verlichting, of welke lamp u het beste voor wat precies te gebruiken. Wij proberen bij onze producten zo kort en duidelijk mogelijk aan te geven waar u de lichtbron (lamp) het best voor kunt gebruiken.

Bent u op zoek naar een lamp (lichtbron) maar kunt u niet vinden wat u zoekt. Stuur ons dan een bericht via het contact formulier. Beschrijf hier zo goed mogelijk wat u zoekt, bij voorkeur met merk en naam wat op de originele verpakking vermeld staat. Mocht het nodig zijn vragen we om extra informatie en eventueel een foto. Dat helpt ons in de zoektocht om u van de gewenste lamp te kunnen voorzien.

Wij zullen voor u zoeken of we de lamp die u zoekt kunnen leveren. Of dat er een alternatief op de markt is voor de lamp die u zoekt. Met de huidige ontwikkelingen is de doorloop naar nieuwe versies groot. Hierdoor kan het zijn dat de lamp die u zoekt niet meer gemaakt wordt en over moet stappen naar een alternatief.

Wij helpen u hier graag bij. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn druk bezig om ons online assortiment verder uit te breiden. Dit zal echter ook op basis van aanvraag gebeuren. Laat ons dan ook weten wat u zoekt, dan kijken wij of we u hierin kunnen voorzien.

Door onze samenwerking met Wingens Elektro te Heesch kunt u ervan uit gaan dat u van het beste advies wordt voorzien. Wingens Elektro heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van elektra en verlichting. Bent u opzoek naar goed advies en de bijhorende materialen. Stel uw vraag dan online of via een van de andere opties. Wij zullen indien nodig in overleg met Wingens Elektro u voorzien van het beste advies.