De vakantie is weer voorbij en we moeten allemaal weer aan de slag. Ook wordt het langzaam kouder en donkerder. En al die berichten over de gas crisis wordt je ook niet blij van.

Iedereen is op zoek naar een manier om te besparen, maar wel op een manier dat het kwaliteit van het leven als het even kan kunnen behouden. Een mooie lamp welke warm licht af geeft kan hier goed bij helpen. Maar dan wel een die het licht geeft van een ouderwete gloeilamp maar dan wel met een laag verbruik zoals een led lamp . Daar kunnen wij je bij helpen.

We hebben een groot assortiment met mooie sier led verlichting van een zeer goede kwaliteit met een normale prijs. De verlichting van Sigor en Eglo zijn de merken waarvan wij vinden dat de LED verlichting ook echt gezien mag worden. De verlichting van Eglo vind je ook vaak terug bij de bouwmarkten, echter niet alles van Eglo is daar verkrijgbaar. Heb je een lamp van Eglo gezien, bijvoorbeeld op hen eigen website, maar is deze niet online beschikbaar, stuur ons dan gewoon de link door. Wij kunnen dan voor je informeren of we deze voor je kunnen bestellen en wat de kosten zullen zijn.

Dit geld trouwens voor alle merken welke we verkopen waarvan de lamp welke je zoekt niet in ons assortiment staat. Stuur ons de link van het betreffende merk toe met een toelichting, en wij gaan voor je aan de slag. Zo kan je makkelijk al je verlichting bestellen bij de zelfde webshop.

We zien dan ook graag jou eerste bestelling te gemoet.