De energie prijzen stijgen de pan uit en het wordt weer vroeg donker. Nu kan je in het donker gaan zitten of met een kaarsje aan. Maar ja, dat is niet altijd genoeg om een boek te kunnen lezen of andere bezigheden bij uit te voeren. Alles gaat tenslotte gewoon door.

Met LED verlichting kan je makkelijk besparen zonder dat je in het donger hoeft te zitten. En een LED lamp hoeft niet duur te zijn. Ook gaan ze nog eens veel langer mee dan de gewone gloeilamp.

Neem eens een kijkje in onze shop en kijk welke lampen in jou huis/kantoor vervangen kunnen worden voor een besparende uitvoering.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwse verlichting en besparingsmogelijkheden, like onze Facebook of Twitter en je krijgt automatisch updates van alle nieuw geplaatste producten en berichten.

Zie je een foutje op onze site of heb je vragen, laat het ons weten. Wij doen ons best om alles goed en helder weer te geven. Maar er zitten echt mensen achter deze website welke ook wel eens een foutje maken. Omdat we de kwaliteit hoog willen houden waarderen wij het dan ook als er feedback wordt gegeven. Daar kunnen we wat mee om voor een nog betere kwaliteit te zorgen.